Trenerzy

Feel the Beat » Trenerzy

Graffiti:

Mariusz „Mors” Brodowski, Polska, absolwent edukacji artystycznej w zakresie sztuk plastycznych na Uniwersytecie Śląskim w Cieszynie. W swoim dorobku artystycznym ma wystawy indywidualne, n.p. „ŻNIWO UMYSŁU” oraz” ŻNIWO UMYSŁU 2”. Współorganizator warsztatów plastycznych: „Arte-FAKTY”. Koordynator projektu TRUESTYLE (malowanie kamienicy przy ul. Batorego 44 w ramach Festiwalu Karpaty Offer 2010).

Hip-hop:

Wacław Wawrzyniak, Polska, ma 28 lat, nagrywa jako "Wacek" lub "Rastawac". W 2000 r. rozpoczął nagrywanie utworów hip-hop.  Tak powstała formacja "L.y.M.b.Asquad".  Przez cały czas prowadzi studio nagrań, w którym nagrywa wiele hip-hopowych zespołów znanych w całej Polsce. Niedawno wystąpił gościnnie na płycie "kanabislang”.

Break-dance:

Rokas Liupsevicius, Litwa, pseudonim taneczny Bonus. Jest b-boyem (tancerz break-dance) około 9 lat. W tym czasie nabył nowe umiejętności i zdobył dużo doświadczenia jako tancerz. Duży wpływ na rozwój Rokasa miały podróże i spotkania z innymi cenionymi tancerzami. Bonus za swój cel postawił sobie teraz dzielenie się z innymi swoim doświadczeniem, naukę innych. Ponadto chce nadal się rozwijać jako b-boy, ponieważ taniec uosabia on ze sztuką, która nie ma żadnych ograniczeń

Partnerzy i Sponsorzy

ZSS SPLOT Muzeum Historii Polski Patriotyzm Jutra Ministerstwo Edukacji Narodowej Wojewódstwo Małopolskie Pracownia Figaro Nowy Sącz
International Organization for Migration Stiftung EVZ - Erinnerung Veantwortung Zukunft Institut für angewandte Geschichte Geschichtswerkstatt Europa Borussia Olsztyn Kolegium Europy Wschodniej