Zgłoś się!

We Feel the Beat » Zgłoś się!

Hej!

Lubisz pląsać, nucić piosenki, albo malować graffiti?

Masz od 18 do 20 lat?

Mieszkasz w Polsce?

Odpowiedziałeś/-aś 3 razy „tak”?

No, to mamy coś dla ciebie!

Dołącz do zespołu Streetbreakers!

Streetbreakers to międzynarodowa grupa młodych artystów, którzy podczas warsztatów  wspólnie przegotują program artystyczny, złożony z Breakdance, Hiphop, Street-art itp., a potem pojadą na tournee. W ubiegłych latach występowaliśmy w Polsce,  Słowacji, na Węgrzech i Ukrainie, w tym roku jedziemy na Litwę. Znajdź nasze filmy na www.fundacjatop.pl pod hasłem Streetbreakers .

Jeżeli chcesz dołączyć do nas, to zgłoś się.  Skontaktujemy się z tobą!

Od 15.09.2013 r. zapraszamy cię na 13-dniowy pobyt w Nowym Sączu. Weźmiesz  udział w różnych warsztatach, gdzie będziesz mógł/mogła skoncentrować się na takim rodzaju sztuki, jaki cię interesuje, pod kierunkiem młodych, profesjonalnych artystów zarówno z Polski, jak i z Białorusi. Proponujemy:

•Graffiti i Paintbrush: pod kierunkiem Mariusza “Mors” Brodowskiego (Polska) i Aleksandra Osheka (Białoruś)

•Nowoczesną muzykę (hiphop i freestyle): pod kierunkiem Wacka Wawrzyniaka (Polska) oraz Dimitry Zajko (Białoruś)

•Street-art (żonglerka, błazeństwa, teatr uliczny) i breake-dance: pod kierunkiem Marcina Fornala (Polska) oraz Evgenija Solonivicha (Białoruś).

Na koniec warsztatów przedstawimy nasz spektakl w 4 miastach.
Nie ponosisz żadnych kosztów! Nawet zwrócimy ci pieniądze, które wydasz na bilet do Nowego Sącza. Nocleg i wyżywienie przewidziane są w Zajeździe Sądeckim przy ul. Królowej Jadwigi 67 w Nowym Sączu (3 i 4-osobowe pokoje z łazienką, telewizorem i bezpłatnym dostępem do Internetu).

Już się zgłosiłeś/-aś? Nie? Na co czekasz? Miejsc  jest mało, a chętnych dużo.

Fundacja TOP

tel: +48 503 785 505

Imię i nazwisko

Nr telefonu
Zainteresowania
Data urodzenia

Dlaczego chcesz wziąć udział

w projekcie "We Feel the Beat"

Prosimy wysłać udokumentowane zaangażowanie artystyczne (np. zdjęcia, filmiki, artykuły itp.) na adres fundacjatop@onet.pl

W mailu powinna się również znaleźć następująca informacja:

„W związku z przystąpieniem do procesu rekrutacyjnego do projektu „Feel the Beat” wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i przekazywanie moich danych osobowych, a także mojego wizerunku (zgodnie z przepisami art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych Dz.U. z 2002r. nr 101, poz.9 26 z późn. zm.), do celów związanych z realizacją i promocją projektu „Feel the Beat”.

Oświadczam, że dane zawarte w ankiecie rekrutacyjnej są zgodne z prawdą i stanem faktycznym. Jestem świadoma/y odpowiedzialności karnej przewidzianej w art. 233 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeksu Karnego (Dz. U. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.), jaką poniosę w przypadku podania nieprawdziwych danych.

Oświadczam, że przysługują mi prawa autorskie do załączonych zdjęć i filmów oraz mam zgodę osób przedstawionych do publikacji ich wizerunku.”

______________________________________________________________________________________________

Partnerzy i Sponsorzy

ZSS SPLOT Muzeum Historii Polski Patriotyzm Jutra Ministerstwo Edukacji Narodowej Wojewódstwo Małopolskie Pracownia Figaro Nowy Sącz
International Organization for Migration Stiftung EVZ - Erinnerung Veantwortung Zukunft Institut für angewandte Geschichte Geschichtswerkstatt Europa Borussia Olsztyn Kolegium Europy Wschodniej