Nasz serwis iMac wykonuje przede wszystkim profesjonalną naprawę MacBook Pro, MacBook Air, iMac oraz Mac Mini

30.08.2020, 12:38

Serwis MacBook Warszawa zajmuje się profesjonalnym serwisem oraz naprawą produktów firmy Apple. Jesteśmy zespołem z wielkim doświadczeniem, zrzeszającym najznakomitszych specjalistów w branży nowych technologii. Jesteśmy z miasta Warszawa, z siedzibą na ulicy Grochowskiej 239.

Cechuje nas kompleksowe i indywidualne podejście do naszych klientów. Oddając nam swoje urządzenie do naprawy otrzymacie aż 6 miesięcy gwarancji na jego naprawę. Dodatkowo nigdy nie oddamy Ci całkowicie nie zdiagnozowanego urządzenia. Przy każdej wizycie w naszym serwisie McBook Twój sprzęt czeka obowiązkowa diagnostyka i testowanie wszelkich komponentów. Zawsze możesz liczyć na pełen profesjonalizm, a szczególnie w przypadku dokumentacji. Przy każdym korzystaniu z naszych usług otrzymujesz pokwitowanie za zostawione w naszym serwisie sprzęty, z dołączonym opisem konkretnego zlecenia, terminem naprawy i związanymi z nią obciążeniami finansowymi.

tabletki na mase mięśniową

Nasz serwis MacBook zajmuje się przede wszystkim profesjonalną naprawą MacBook Pro, MacBook Air, iMac oraz Mac Mini.

W zakresie naszych usług leżą naprawy sprzętu: naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac czy naprawa płyty głównej lub pamięci Ram. Ale również wszelkiego rodzaju wymiany, na przykład baterii MacBook, klawiatury MacBook, matryc i skrzydła MacBook, pamięci Ram, dysku HDD lub SDD, karty graficznej GPU MacBook iMac.

Serwis iMac Warszawa świadczy dodatkowo mnóstwo innych usług, niezwiązanych z awariami użytkowanego urządzenia. W zakresie naszych usług leży przywracanie systemu po awariach, odzyskiwanie danych, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, usuwanie wirusów i instalacja oprogramowania antywirusowego lub migracja danych. Instalujemy także system OS X.

Zapraszamy również do odwiedzenie naszego internetowego sklepu: mojeapple.pl, gdzie odszukasz wszelkie produkty, które Cię interesują. W ofercie naszego sklepu znajdują się między innymi ładowarki, kable i szkła hartowane i wiele innych produktów.

Zaufaj specjalistom: serwis iMac to najlepsze możliwe miejsce dla Twojego urządzenia. Zyskaj gwarancję skutecznej naprawy za optymalną cenę!