Nasz serwis iMac zajmuje się przede wszystkim profesjonalną naprawą MacBook Pro, MacBook Air, iMac oraz Mac Mini

30.08.2020, 09:17

Serwis MacBook Warszawa zajmuje się profesjonalnym serwisem oraz naprawą produktów marki Apple. Jesteśmy firmą z dużym doświadczeniem, zrzeszającą genialnych specjalistów w dziedzinie nowych technologii. Jesteśmy zlokalizowani w mieście, dokładnie przy ulicy Grochowskiej 239.

Cechuje nas indywidualne i kompleksowe podejście do każdego klienta. Przy oddaniu urządzeńdo naprawy otrzymujecie aż 6 miesięcy gwarancji na naprawę. Dodatkowo nigdy nie oddamy Ci w pełni nie zdiagnozowanego sprzętu. Każda wizyta w naszym serwisie Apple związana jest z obowiązkową diagnostyką i testowaniem wszystkich komponentów. Zawsze możesz polegać na pełnym profesjonalizmie, a szczególnie w przypadku dokumentacji. Przy każdym korzystaniu z usług naszego serwisu i Mac otrzymujesz pokwitowanie za pozostawione u nas sprzęty, z dokładnym opisem konkretnego zlecenia, terminem naprawy i związanymi z nią kosztami.

preparaty na powiększenie członka

Nasz serwis iMac wykonuje przede wszystkim profesjonalną naprawę MacBook Pro, MacBook Air, iMac oraz Mac Mini.

W zakresie naszych usług leżą naprawy sprzętu: naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac czy naprawa płyty głównej lub pamięci Ram. Ale również wszelkiego rodzaju wymiany, na przykład karty graficznej GPU MacBook iMac, matryc i skrzydła MacBook, klawiatury MacBook, baterii MacBook, pamięci Ram .

Serwis MacBook świadczy dodatkowo wiele innych usług, niezwiązanych z awariami użytkowanego sprzętu. W zakresie naszych usług leży przywracanie systemu po awariach, odzyskiwanie danych, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, usuwanie wirusów i instalacja oprogramowania antywirusowego lub migracja danych. Instalujemy także system OS X.

Zapraszamy również do odwiedzenie naszego sklepu internetowego: mojeapple.pl, gdzie znajdziesz wszystkie produkty, których szukasz. W naszej ofercie są między innymi ładowarki, kable i szkła hartowane i wiele innych produktów.

Okaż zaufanie specjalistom: serwis MacBook to idealne miejsce dla Twojego sprzętu. Zyskaj gwarancję naprawy za optymalną cenę!