Pojawi się za jakiś czas najnowszy system weryfikacji na Netflix. Podział konta z najbliższymi może się okazać zdecydowanie trudniejsze!

09.06.2021, 11:34

Delikatnie zdenerwowani są wielbiciele filmowych ekranizacji a także seriali, gdyż z sieci internetowej przychodzą kiepskie ogłoszenia. Zwana pod nazwą Netflix platforma internetowa VOD rozmyśla nad tym by wstrzymać płatnikom podzielność kont. Do tego momentu to była naprawdę poręczna i niesamowicie rozpoznawalna możliwość. Za jeden rachunek opłatę pokrywa wielu użytkowników i oni mają możliwość mieszkać w zróżnicowanych miejscach na świecie. Jednakże firma Netflix nie ogłosiła kompletnego obostrzenia kont podziału, jednakże zadecydowała zaprezentować swego rodzaju uwikłanie. Firma Netflix planuje to żeby stopować dzielenie kont płatnikom, którzy nie zamieszkują w jednym budynku. Pojawi się obwieszczenie na telewizorowym ekranie, które na calu ma wymusić na abonamencie uwierzytelnienie tego, że jest właścicielem głównym. Lider wśród portali internetowych VOD zamierza wysyłać zatwierdzający ciąg znaków na konkretny adres email albo numer telefonu. Użytkownicy konta muszą w sytuacji jak ta mieć na uwadze to, iż wystąpią zmiany w korzystaniu z portalu VOD Netflix.