Zobacz Serwis iphone Szczecin

23.07.2020, 09:34

Serwis MacBook Szczecin wykonuje profesjonalny serwis oraz naprawę produktów firmy Apple. Jesteśmy zespołem z ogromnym doświadczeniem, zrzeszającym dobrych specjalistów w dziedzinie nowych technologii. Jesteśmy zlokalizowani w mieście.

Cechuje nas indywidualne i kompleksowe podejście do każdego klienta. Oddając nam swoje urządzenie do naprawy otrzymacie aż 6 miesięcy gwarancji na jego naprawę. Dodatkowo nigdy nie oddamy Ci w pełni nie zdiagnozowanego urządzenia. Przy każdej wizycie w naszym serwisie McBook Szczecin Twoje urządzenie czeka obowiązkowa diagnostyka i testowanie wszelkich komponentów. Za każdym razem możesz polegać na pełnym profesjonalizmie, a szczególnie w przypadku dokumentacji. Przy każdym korzystaniu z naszych usług otrzymujesz pokwitowanie za pozostawione w naszym serwisie urządzenia, z dokładnym opisem danego zlecenia, terminem naprawy i związanymi z nią kosztami.

Nasz serwis MacBook zajmuje się przede wszystkim profesjonalną naprawą Mac Mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac.

W zakresie naszych usług leżą naprawy sprzętu: naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac czy naprawa płyty głównej lub pamięci Ram. Dodatkowo zajmujemy się wszelkiego rodzaju wymianą, na przykład karty graficznej GPU MacBook iMac, matryc i skrzydła MacBook, klawiatury MacBook, baterii MacBook, pamięci Ram .

Serwis iMac Szczecin świadczy dodatkowo wiele innych usług, które nie są związane z awariami użytkowanego sprzętu. Do zakresu usług należy przywracanie systemu po awariach, odzyskiwanie danych, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, usuwanie wirusów i instalacja oprogramowania antywirusowego lub migracja danych. Instalujemy również system OS X.

Zaufaj specjalistom: serwis iphone to idealne miejsce dla Twojego urządzenia. Uzyskaj gwarancję skutecznej naprawy za optymalną cenę!