Zobacz Wymiana szybki iphone Szczecin

23.05.2020, 09:19

Serwis MacBook Szczecin wykonuje profesjonalny serwis oraz naprawę produktów firmy Apple. Jesteśmy zespołem z dużym doświadczeniem, zrzeszającym genialnych specjalistów w dziedzinie nowych technologii. Jesteśmy z miasta Szczecin.

Cechuje nas indywidualne i kompleksowe podejście do każdego klienta. Przy oddaniu sprzętudo naprawy otrzymujecie aż 6 miesięcy gwarancji na naprawę. Zawsze odzyskasz z powrotem całkowicie zdiagnozowany sprzęt. Każda wizyta w serwisie MacBook związana jest z obowiązkową diagnostyką i testowaniem wszelkich komponentów. Zawsze możesz liczyć na pełen profesjonalizm, a w szczególności w przypadku dokumentacji. W każdym przypadku korzystania z usług naszego serwisu i Mac otrzymujesz pokwitowanie za pozostawione u nas sprzęty, z dołączonym opisem konkretnego zlecenia, terminem naprawy i związanymi z nią obciążeniami finansowymi.

Nasz serwis MacBook zajmuje się przede wszystkim profesjonalną naprawą Mac Mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac.

Zajmujemy się między innymi naprawą sprzętu: naprawa płyty głównej, pamięci Ram, naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac. Dodatkowo zajmujemy się wszelkiego rodzaju wymianą, na przykład baterii MacBook, klawiatury MacBook, matryc i skrzydła MacBook, pamięci Ram, dysku HDD lub SDD, karty graficznej GPU MacBook iMac.

Serwis iMac Szczecin wykonuje również wiele innych usług, które nie są związane z awariami użytkowanego sprzętu. Do zakresu usług należy migracja danych i odzyskiwanie ich, przywracanie systemu po awariach, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, instalacja oprogramowania antywirusowego i usuwanie wirusów. Instalujemy również system OS X.

Okaż zaufanie specjalistom: serwis iphone to najlepsze możliwe miejsce dla Twojego sprzętu. Uzyskaj gwarancję naprawy za optymalną cenę!